Nye skocremer fra Woly – rose, mahogany, grå, guld, sølv, kobber og mange flere

Vi har udvidet vores sortiment af skocremer fra Woly med nye spændende farver.

Vi har altid haft de mest almindelige farver som sort, brun og blå men nu kan du også få skocreme til de rosafarvede, lilla, lysebrune, guldfarvede, sølvfarvede og mahoganyfarvede sko. Vi får snart endnu flere farver at vælge i mellem, så vi håber at vi er med til at gøre det lettere at få pudset sko igen.

De viste skocremer er velegnede til glat skind/læder og de fleste kan også bruges på TEX-støvler.

Skocreme woly milkywalk

Se vores udvalg af skocremer!

Vi er netop flyttet til nyt lager

Vi er netop flyttet ind på vores nye lager og er lige ved at få de sidste varer på plads på hylderne. Vi er i øjeblikket ca 1-2 dage bagud med hensyn til at afsende ordrer samt at håndtere returvarer.

Hvis du bestiller fra en PC (kan ikke ses på mobil), kan du følge aktuel afsendelsesstatus øverst i højre hjørne på vores hjemmeside.
Eksempel:

eksempel

Bisgaard sandaler til slanke fødder

Bisgaards sko har ry for at være gode til smalle fødder. En stor del af Bisgaards kollektion er også rigtig nok fin til slanke fødder, men husk at de fleste mærker, inklusiv Bisgaard laver forskellige bredder.

Sandalerne, som vi viser her, er dog helt klassiske Bisgaard sandaler, som er perfekte til medium og slanke fødder – helt i tråd med Bisgaards slanke ry.

Bisgaard sandaler narrow feet brown

Bisgaard er gode til at justere detaljerne på deres sko fra år til år. Det hele skal ikke blive for kedeligt og genkendeligt. Man ser derfor sjældent at en sko fra en af Bisgaards kollektioner ser nøjagtig ens ud fra sæson til sæson (pånær basisvarer som gummistøvler og hjemmesko). Det kan f.eks. være at foeret i vinterstøvlerne ændres fra hvid til brun eller at sålen får en opdatering. Der er konstant udvikling hos Bisgaard.

Bisgaard sandaler narrow feet grey

Det gælder også sandalerne her, som har fået nye såler i år. Pasformen er dog den samme som sædvanlig og er ideel til medium og slanke fødder.

Vi har længe plaget Bisgaard om at lave disse lukkede sandaler i større størrelser end størrelse 30 og i år er vi endelig blevet hørt og sandalerne fås helt op til størrelse 35. I nogle farver i hvert fald.

Bisgaard sandaler narrow feet

Er man på udkig efter nogle meget sandaler, er disse Bisgaard sandaler højst sandsynligt ikke smalle nok og vi vil anbefale, at du kigger på den helt smalle kollektion fra Arauto RAP. De har et lille udvalg af sandaler, som er lavet helt specielt til de smalle fødder, som svømmer rundt i alle andre sko og sandaler. Find dem ved at sortere vores sandaler efter bredde, som vist nedenfor.

Smalle sko

I tvivl om bredden på dit barns fødder?

Hvis du aldrig har haft problemer med at finde og købe sko til dit barn, er fødderne højst sandsynligt medium i bredden. Send gerne et billede af dit barns fødder til os, hvis du har brug for hjælp til at vurdere.

Bløde og fleksible sandaler fra Superfit

Der er ingen tvivl om at rågummisåler a la Angulus og Arauto RAP er meget populære. Til nogle børn kan rågummisåler dog være lidt klodsede- specielt til små børn, som går ustabilt. Vi har bl.a. derfor en del forespørgsler på et alternativ til sandaler med rågummisåler. Der findes en del gode bud fra bl.a. Bisgaard, Primigi og Superfit. I dette indlæg vil vi kigge lidt nærmere på Superfits klassiske sandal til mindre børn.

SUPERFIT sandaler 2017 MILKYWALK

Superfit er eksperter i at lave lette sko og sandalerne her er ingen undtagelse. Den udvendige gummisål er fleksibel og bøjelig og indvendigt har sandalerne en fantastisk blød indersål af skum og læder. Den må simpelthen være noget af det mest behagelige at gå på.

Superfit sandal purple pink 2017

Hælkapperne giver fin støtte (de er dog knap så faste som på f.eks. Angulus og Arauto RAP) og så giver den justerebare lukning ved vristen/tæerne mulighed for, at man kan tilpasse sandalerne til fødderne. Det er vi generelt meget store fans af.

Superfit blue sandal 2017 milkywalk

Superfit er kendt for at lave sko til smalle fødder men i virkeligheden er de fleste af Superfits børnesko medium i bredden. Det er dog korrekt at Superfit generelt sidder godt på de lidt smallere fødder også. Superfit er derfor et godt match til både medium og smalle fødder. Sandalerne kan faktisk rumme en ret høj vrist på grund af reguleringsmuligheden, så pasformen er god til rigtig mange fødder- pånær de helt brede fusser.

SUPERFIT blue green sandal 2017 MILKYWALK

Sandalerne fås fra størrelse 18 til 28 men nogle styles laves kun til og med størrelse 26. Sandalerne er meget velegnede som en begyndersandal men bruges også i høj grad af børn i 3-4 års-alderen. Det er faktisk relativt nyt at sandalen produceres i størrelse 27 og 28 men størrelserne er allerede nogle af de bedst solgte.

SUPERFIT blue green sandal 2017 MILKYWALK babysandaler

Kort sagt, hvis du ønsker en sandal, hvor der virkelig er fokus på fleksibilitet, komfort og lethed, så er Superfit et meget oplagt valg.

Vi anbefaler at man køber sandaler som er ca 1-1.3 cm større end fødderne, når sandalerne tages i brug.

Begyndersandaler fra Angulus

Angulus laver en række sandaler, som er særligt tiltænkt mindre børn. Sandalerne har en lidt højere hælkappe og en tyndere sål end sandalerne til de lidt større børn. Man kunne derfor vælge at kalde disse sandaler for begyndersandaler. ‘Begyndersandalerne’ laves dog til og med størrelse 25 og man kan sagtens bruge sandalerne til et barn, som går stabilt og dermed ikke er nybegynder til at gå. Den lidt højere hælkappe giver lidt ekstra støtte og den tynde sål giver større fleksibilitet og gør sandalen lettere.

En af de helt klassiske Angulus begyndersandaler 5019 ses nedenfor. Vi har den altid i et hav af farver.

ANGULUS begyndersandaler 5019 klassisk model MilkyWalk

Sandalen er medium i bredden/lidt til den smalle side sammenlignet med en klassisk Angulus sandal, som typisk er lidt til den brede side. Vi inddeler alle vores sandaler i en af 5 kategorier. De 5 kategorier er: meget smal, smal, medium, bred og meget bred. Sandalen 5019 er måske et sted imellem medium og smal og begge kategorier kunne retfærdiggøres.

ANGULUS begyndersandaler 5019 klassisk model MilkyWalk bright rose

Laksandalerne fra Angulus er altid meget populære og meget flotte og klare i farverne. Vær dog opmærksom på at lak kan gøre sandalen lidt hårdere mod huden og nogle børn bruger derfor strømpesokker i laksandaler for at undgå vabler. Vælg eventuelt den lak-kvalitet som Angulus kalder krøllak, da den er forholdsvis blød. Som navnet antyder, har krøllak et lidt krøllet look.

Hvis fødderne er lidt for brede eller har for høj vrist til at være i 5019 modellen, kan man overveje modellen 5213, som kan justeres med spænder over vristen. Selve sålen er også bredere end på 5019 modellen, det er nemlig den klassiske NAT-sål (Angulus har døbt deres brede sål NAT). Sålen er dog stadig forholdsvis tynd og hælkappen høj.

ANGULUS begyndersandaler 5213 klassisk model MilkyWalk bright rose

Til større børn findes en lignende model med spænder, som hedder 5205. Her er hælkappen lavere og sålen lidt kraftigere, når man kommer op over størrelse 25.

Hvis du har brug for hjælp til køb af sandaler, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi går meget op i at have noget til alle slags fødder og har altid både smalle, medium og brede sandaler i vores sortiment. Hvis du er i tvivl omkring bredden på dit barns fødder, kan du sende et billede af fødderne til os på e-mail, så hjælper vi med at vurdere.

Bundgaard sandaler til brede buttede fødder med høj vrist

Vi er ret vant til at anbefale brede modeller fra Angulus og Arauto RAP til brede fødder og glemmer nogle gange helt hvor god Ranjo sandalen fra Bundgaard er. Den er virkelig genial til brede buttede fødder med høj vrist og så er det en af de få sandaler til brede fødder, som ikke er med rågummisåler! Selvom mange er vilde med rågummisåler, kan de til nogle børn være lidt klodsede.

Ranjo sandalen fra Bundgaard er lidt af en gammel klassiker og er bygget op omkring en fast hælkappe med god støtte og kan justeres over vristen med velcro. Der er derfor plads til en høj vrist og så er sandalen virkelig blød og lækker indvendigt.

Bundgaard snadal til brede børnefødder Ranjo

Bundgaard Ranjo sandal til brede buttede fødder

Bundgaard snadal til brede børnefødder Ranjo MilkyWalk

Ofte er der ikke så mange pigefarver at vælge i mellem, når det kommer til brede sandaler, men Bundgaard har heldigvis valgt at lave Ranjo sandalen i pigefarver også.

Sandalen laves kun til og med størrelse 25, men er ret stor i størrelsen. Er man på udkig efter nogle meget brede sandaler i større størrelser, vil vi anbefale at man kigger på nogle af de brede sandaler fra Angulus eller RAP. Her på vores hjemmeside er det muligt at sortere sandalerne efter bredde og vælger man vores kategori ‘meget bred’, vil der komme et par gode forslag fra både Angulus og Arauto RAP.

Sandalerne i vores bredeste kategori er ikke bare brede i sålen men også rummelige og kan stort set alle reguleres over vristen.

Er Bisgaard hjemmesko til brede eller smalle fødder?

Der er mange, som forbinder Bisgaard med smalle sko og det er da også rigtigt, at mange af Bisgaards sko er medium i bredden eller endda lidt slanke i pasformen og dermed sidder godt på smallere fødder.

Det er dog ikke alle Bisgaards sko, som er velegnede til smalle fødder. En af Bisgaards bedst solgte sko, hjemmeskoen med en stjerne på velcroremmen, er faktisk ret rummelig i pasformen og rigtig god til medium og brede fødder med høj vrist.

Screen Shot 2017-05-18 at 22.17.40

Har man en lidt høj vrist kan det f.eks. være svært at bruge Pom Poms hjemmesko fordi de er meget lave over vristen. Næsten alle brede fødder med høj vrist kan til gengæld være i den omtalte Bisgaard hjemmmesko.

Screen Shot 2017-05-18 at 22.17.29

En ting som er værd at fremhæve ved Bisgaards hjemmesko er de faste hælkapper. Det kan være meget svært at finde hjemmesko med faste hælkapper og Bisgaard er et af de eneste mærker, som vi er stødt på, som rent faktisk har en relativ fast hælkappe på deres hjemmesko. Det er ikke et generelt krav at en hjemmesko skal være fast i hælkappen, men det er en fordel for de børn, som har brug for lidt ekstra støtte.

Stjerne-hjemmeskoen kan varmt anbefales til medium og brede fødder. Til de slanke pigefødder har Bisgaard designet en ballerina, som går lidt mere i tråd med resten af Bisgaards forholdsvis smalle skokollektion.

Screen Shot 2017-05-18 at 22.18.29

Ballerinahjemmeskoen har samme type sål som stjerne-hjemmeskoen og er blød og behagelig for fødderne.

Screen Shot 2017-05-18 at 22.18.16

Vi anbefaler at man ikke køber for meget vokseplads i en hjemmesko. Hvis hjemmeskoene er ca 1 cm større end fødderne, er det rigtig fint.

Husk at du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til køb af sko.

Angulus og RAP sandaler til brede børnefødder med høj vrist

Det kan være rigtig svært at finde sandaler til brede fødder med høj vrist. I de fleste sandaler vil fødderne blive klemte og bule ud i mellem sandalens remme. Vores bedste tip er, at man går efter en sandal, som kan reguleres over vristen.

Vi har specielt to sandaler, som ofte bliver redningen, når alt andet er for smalt og/eller lavt over vristen.

Angulus sandalen nedenfor er både dejligt bred og meget rummelig. Sandalen kan justeres med velcro over vristen og lukkes med velcro ved anklen.

angulus rap sammenligning brede sandaler b

Derudover har vi en sandal fra Arauto RAP, som også er rigtig god til brede fødder med høj vrist.
Angulus sandalen er dog en anelse mere rummelig over vristen. På billederne nedenfor sammenligner vi de to sandaler (Rap sandalen er blå og Angulus sandalen er sort).

På billedet kan man (måske) fornemme at Angulus sandalen er lidt højere over vristen.

angulus rap sammenligning brede sandaler a

angulus rap sammenligning brede sandaler

Selvom vi her fremhæver at Angulus sandalen er mest rummelig, er begge sandaler dog rigtig gode bud til de helt brede fødder. Begge sandaler fås i flere farver og RAP sandalen fås typisk også i pigefarver.

Husk at du på vores hjemmeside kan sortere vores sandaler efter bredde. Sandalerne som er nævnt her, kan findes i vores bredeste kategori. Selve sålerne på sandalerne er brede, men ikke bredere end de sandaler, som findes i vores næstbredeste kategori. Det er rummeligheden over vristen, som gør forskellen.

Hvis du også er på udkig efter brede sko, kan du med fordel læse dette indlæg.

De perfekte sko til brede børnefødder med høj vrist

Det kan være vanskeligt at finde sko til børn med brede fødder og høj vrist. Mange børnesko er i dag lidt spidse ved snuderne og det går ikke særlig godt i spænd med en bred fod. Heldigvis laver Arauto RAP en sko, som er perfekt til en bred fod med høj vrist.

Skoen hedder 5909 og er en gammel kending, som har en karakteristisk hvid gummisål. Skoen er bred både ved tæerne og langs foden og kan rumme en rigtig høj vrist. Vi mindes ikke at vi endnu har ‘mødt’ en bred fod, som ikke kunne være i disse sko. Vi kan derfor på det varmeste anbefale dig at prøve RAPs gummisko, hvis du forgæves har ledt efter brede børnesko.

Skoen fås i ruskind eller læder og kommer i flere farver og både til drenge og piger. På billedet nedenfor ses den omtalte sko i nederste række til højre i grå læder og navyfarvet ruskind.

Brede Rap sko 2017 5909

Bemærk at skoen er lidt stor i størrelsen. Se hvilke størrelser og farver vi har på lager af modellen lige nu her!

Skoen laves ikke i de helt små størrelser, da gummisålen er lidt for kraftig til en nybegynder. Tjek evt modellen nedenfor, hvis du har brug for en bred begyndersko til et lille barn. Den tynde sål er mere fleksibel og gør skoen velegnet til en nybegynder.

Bred begyndersko rap 2017

Disse fine snøresko er også gode til brede fødder, men er knap så brede som dem med velcro.

bred snøresko rap 2017 milkywalk what else

Røde hjertesandaler fra Angulus 2017

Røde sandal til børn 2017

Vi har altid godt kunne lide friske farver som gul og rød men kun oplevet begrænset interesse for disse farver fra vores kunder. Men efter et par år hvor næsten alt skulle være rosa/pastel/dusty rose, så kan vi konstatere at rød har fået lidt af et comeback. Vi oplever stor efterspørgsel på alt fra røde flyverdragter til røde sandaler.

Hjertesandalen (den med et enkelt stort hjerte) fra Angulus har været meget populær lige siden den blev introduceret for et par år siden. Sidste år blev der også introduceret en udgave med tre små hjerter til og med størrelse 25. Vi brokkede os lidt over at de ikke fandtes i større størrelser og heldigvis lyttede Angulus til os og lavede modellen i større størrelser også. Den er i år for første gang med i kollektionen.

Røde sandal til børn 2017 angulus

På billedet ovenfor ses den lille sandal/tullesko, som laves til og med størrelse 25. Denne model er lidt smal i pasformen og er velegnet til medium og smallere fødder uden høj vrist. I midten ses den originale hjertesandal i bred udgave, som passer til medium og bredere fødder. Sandalen fås også i smal udgave, men denne har vi dog ikke i rød.

Yderst til venstre ses det nyeste medlem af familien, nemlig hjertesandalen med tre små hjerter til større børn (som også laves større end størrelse 25). Denne sandal er velegnet til medium og bredere fødder.

Vi er vilde med hjertesandalerne i rød lak og håber at I også kan lide kombinationen 🙂

Se alle vores Angulus sandaler her.