Angulus og RAP sandaler til brede børnefødder med høj vrist

Det kan være rigtig svært at finde sandaler til brede fødder med høj vrist. I de fleste sandaler vil fødderne blive klemte og bule ud i mellem sandalens remme. Vores bedste tip er, at man går efter en sandal, som kan reguleres over vristen.

Vi har specielt to sandaler, som ofte bliver redningen, når alt andet er for smalt og/eller lavt over vristen.

Angulus sandalen nedenfor er både dejligt bred og meget rummelig. Sandalen kan justeres med velcro over vristen og lukkes med velcro ved anklen.

angulus rap sammenligning brede sandaler b

Derudover har vi en sandal fra Arauto RAP, som også er rigtig god til brede fødder med høj vrist.
Angulus sandalen er dog en anelse mere rummelig over vristen. På billederne nedenfor sammenligner vi de to sandaler (Rap sandalen er blå og Angulus sandalen er sort).

På billedet kan man (måske) fornemme at Angulus sandalen er lidt højere over vristen.

angulus rap sammenligning brede sandaler a

angulus rap sammenligning brede sandaler

Selvom vi her fremhæver at Angulus sandalen er mest rummelig, er begge sandaler dog rigtig gode bud til de helt brede fødder. Begge sandaler fås i flere farver og RAP sandalen fås typisk også i pigefarver.

Husk at du på vores hjemmeside kan sortere vores sandaler efter bredde. Sandalerne som er nævnt her, kan findes i vores bredeste kategori. Selve sålerne på sandalerne er brede, men ikke bredere end de sandaler, som findes i vores næstbredeste kategori. Det er rummeligheden over vristen, som gør forskellen.

Hvis du også er på udkig efter brede sko, kan du med fordel læse dette indlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *