Arauto RAP: Så er der vinternyheder i shoppen

Vi har lagt de første efterårsvarer fra Arauto RAP i shoppen. Mange af skoene og støvlerne er glædelige gensyn med klassiske styles og farver men der er selvfølgelig, som altid, nye farver iblandt og også helt nye modeller.

rap vinterstøvle

En af årets nyheder er vinterstøvlen ovenfor, som er en fin vinterstøvle til mindre børn, da skaftet ikke er så højt. Som sædvanligt har støvlerne et 100% ægte uldfoer og en vandtæt TEX-membran. De lukkes nemt med velcroremme og har rågummisåler. Udover den fine rosa farve, har vi også støvlerne i sort, cognac, natural, navy og gul.

En anden spændende nyhed, er de nedenstående sorte smalle vinterstøvler. Vinterstøvlen har før i tiden været til medium og brede fødder men er i år lavet til de helt smalle fødder. Støvlen er derfor i vores smalleste kategori.

Vi kategoriserer alle vores sko på en skala fra 1-5, hvor 1 er meget smalle sko og 5 er meget brede sko. For at komme i den smalleste kategori, skal skoene være ekstremt smalle og det er generelt meget få sko, som er smalle nok til denne kategori. Arauto RAP er et af de få mærker, som laver meget smalle sko og vi er meget glade for denne tilføjelse.
(Arauto RAP designer også masser af medium og brede sko)

Screen Shot 2016-08-06 at 00.45.57
Screen Shot 2016-08-06 at 00.41.50

Se alle de nyeste Arauto RAP vintervarer her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *