Bløde og fleksible sandaler fra Superfit

Der er ingen tvivl om at rågummisåler a la Angulus og Arauto RAP er meget populære. Til nogle børn kan rågummisåler dog være lidt klodsede- specielt til små børn, som går ustabilt. Vi har bl.a. derfor en del forespørgsler på et alternativ til sandaler med rågummisåler. Der findes en del gode bud fra bl.a. Bisgaard, Primigi og Superfit. I dette indlæg vil vi kigge lidt nærmere på Superfits klassiske sandal til mindre børn.

SUPERFIT sandaler 2017 MILKYWALK

Superfit er eksperter i at lave lette sko og sandalerne her er ingen undtagelse. Den udvendige gummisål er fleksibel og bøjelig og indvendigt har sandalerne en fantastisk blød indersål af skum og læder. Den må simpelthen være noget af det mest behagelige at gå på.

Superfit sandal purple pink 2017

Hælkapperne giver fin støtte (de er dog knap så faste som på f.eks. Angulus og Arauto RAP) og så giver den justerebare lukning ved vristen/tæerne mulighed for, at man kan tilpasse sandalerne til fødderne. Det er vi generelt meget store fans af.

Superfit blue sandal 2017 milkywalk

Superfit er kendt for at lave sko til smalle fødder men i virkeligheden er de fleste af Superfits børnesko medium i bredden. Det er dog korrekt at Superfit generelt sidder godt på de lidt smallere fødder også. Superfit er derfor et godt match til både medium og smalle fødder. Sandalerne kan faktisk rumme en ret høj vrist på grund af reguleringsmuligheden, så pasformen er god til rigtig mange fødder- pånær de helt brede fusser.

SUPERFIT blue green sandal 2017 MILKYWALK

Sandalerne fås fra størrelse 18 til 28 men nogle styles laves kun til og med størrelse 26. Sandalerne er meget velegnede som en begyndersandal men bruges også i høj grad af børn i 3-4 års-alderen. Det er faktisk relativt nyt at sandalen produceres i størrelse 27 og 28 men størrelserne er allerede nogle af de bedst solgte.

SUPERFIT blue green sandal 2017 MILKYWALK babysandaler

Kort sagt, hvis du ønsker en sandal, hvor der virkelig er fokus på fleksibilitet, komfort og lethed, så er Superfit et meget oplagt valg.

Vi anbefaler at man køber sandaler som er ca 1-1.3 cm større end fødderne, når sandalerne tages i brug.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *