Bundgaard prewalkers: Danmarks bedst solgte sko til små børn

Bundgaard er med over 100 år på bagen, et af Danmarks ældste skomærker. Hos MilkyWalk er vi specielt glade for Bundgaard prewalkers, som vi også er overbevist om må være en af de bedst solgte sko til børn i Danmark.

Bundgaard prewalkers dækker nemlig en kategori som mange andre mærker overser. Som mange ved, skal små børn egentlig ikke have sko før de kan gå. Men hvad gør man så, når det i efteråret og i det tidligere forår er for koldt med almindelige hjemmesko eller bare fødder?

Bundgaards prewalkers beskrives bedst som en blanding af en begyndersko og en hjemmesko. De er blødere end rigtige udendørs begyndersko og har mere støtte og er mere robuste end de fleste hjemmesko. Sålen er i læder og har to skridsikre gummifelter.

Skoene er ikke lavet til udendørs brug, dvs. de kan ikke holde til brug på asfalt og andre hård overflader, men kan sagtens benyttes på et tæppe, græs og andre bløde overflader. Indendørs kan de bruges som en hjemmesko/kravlesko og fungerer også godt som øvesko, når barnet begynder at rejse sig op og tage et par skridt.

bundgaard-prewalkers

Hvis du primært er på udkig efter en prewalker til udendørs brug kan du overveje Bundgaards nye model Biis, som har gummisål i stedet for lædersål. Den er dermed mere robust og kan tåle lidt mere.

bundgaard-prewalkers-biis

Se alle prewalkers fra Bundgaard her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *