Bundgaard prewalkers på TILBUD

Vi har altid et stort udvalg af prewalkers fra Bundgaard – både nye farver og basisfarver. Når en farve udgår, sælger vi ud af vores lager af den pågældende farve og du har mulighed for at få et par lækre prewalkers med rabat.

Lige nu kan du blandt andet købe disse Bundgaard prewalkers på tilbud:

Bundgaard prewalker zebra 2017 tilbud

bundgaard prewalker pewter pink fucshia 2017

bundgaard prewalker bronze 2017

Hvad er prewalkers?

Prewalkers kan nok bedst beskrives som bløde sko. Nogle prewalkers minder mest af alt om hjemmesko mens andre minder mere om en udesko. Bundgaards prewalkers (som dem på billederne ovenfor) er forholdsvis robuste og tykkere end de fleste almindelige hjemmesko. De er egentlig lavet til indendørs brug, men da de er robuste, vælger mange også at bruge dem udendørs. Prewalkerskoene har dog lædersål og tåler ikke brug på hårde flader som asfalt.

Til udendørs brug anbefaler vi derfor at man vælger en prewalker med gummisål. F.eks. disse: Bundgaard prewalkers Biis. Disse prewalkers minder lidt mere om en rigtig sko men er dog blødere i sålen og lette.

Prewalkers er velegnede til børn, som endnu ikke kan gå men som har brug for fodtøj hvis vejret f.eks. er for køligt til strømpesokker eller tynde sutsko. Prewalkers er i særdeleshed velegnede til børn som øver sig i at stå og viser interesse for at øve i at gå. Begyndersko/rigtige sko er typisk en del hårdere end prewalkers og vi anbefaler, at man venter så længe som muligt med rigtige sko. Først når barnet går forholdsvis stabilt er det ideelt at begynde med rigtige sko/begyndersko. Indtil da er det fordelagtigt at klare sig med strømpesokker, sutsko og eventuelt prewalkers.

Prewalkerne som er vist i dette indlæg er gode til medium og bredere fødder. Dem med snørebånd kan dog også tilpasses smallere fødder ret fint og dem med velcro virker en anelse mere rummelige til fødder med høj vrist.

Du kan se og købe Bundgaard prewalkers her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *