Bundgaard sandaler til brede buttede fødder med høj vrist

Vi er ret vant til at anbefale brede modeller fra Angulus og Arauto RAP til brede fødder og glemmer nogle gange helt hvor god Ranjo sandalen fra Bundgaard er. Den er virkelig genial til brede buttede fødder med høj vrist og så er det en af de få sandaler til brede fødder, som ikke er med rågummisåler! Selvom mange er vilde med rågummisåler, kan de til nogle børn være lidt klodsede.

Ranjo sandalen fra Bundgaard er lidt af en gammel klassiker og er bygget op omkring en fast hælkappe med god støtte og kan justeres over vristen med velcro. Der er derfor plads til en høj vrist og så er sandalen virkelig blød og lækker indvendigt.

Bundgaard snadal til brede børnefødder Ranjo

Bundgaard Ranjo sandal til brede buttede fødder

Bundgaard snadal til brede børnefødder Ranjo MilkyWalk

Ofte er der ikke så mange pigefarver at vælge i mellem, når det kommer til brede sandaler, men Bundgaard har heldigvis valgt at lave Ranjo sandalen i pigefarver også.

Sandalen laves kun til og med størrelse 25, men er ret stor i størrelsen. Er man på udkig efter nogle meget brede sandaler i større størrelser, vil vi anbefale at man kigger på nogle af de brede sandaler fra Angulus eller RAP. Her på vores hjemmeside er det muligt at sortere sandalerne efter bredde og vælger man vores kategori ‘meget bred’, vil der komme et par gode forslag fra både Angulus og Arauto RAP.

Sandalerne i vores bredeste kategori er ikke bare brede i sålen men også rummelige og kan stort set alle reguleres over vristen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *