Danmarks bedste kundeservice: Gæsteindlæg af Kathrine Lundqvist

Dette indlæg er skrevet af Kathrine Lundqvist, som studerer en kandidatgrad i retorik. Kathrine har lavet en undersøgelse om online shopping og kundeservice og i den forbindelse har Kathrine fundet frem til at MilkyWalk ligger i top på Trustpilot (dags dato- der kan dagligt ske ændringer i placeringer). Kathrine har skrevet et indlæg om vores kundeservice, som vi har fået lov at publicere her:

 

Det er de små ting, der gør forskellen

Online shopping er mere populært end nogensinde før, men der er stor forskel på kundeservicen hos de forskellige webshops. Da jeg selv er stor tilhænger af online shopping og værdsætter god kundeservice, besluttede jeg for nyligt at finde de absolut bedste webshops inden for børne-, herre- og dametøj.

Og det er netop hér, at Milkywalk kommer ind i billedet: Inden for kategorien børnetøj er Milkywalk førende med en TrustScore på intet mindre end 9.9 foruden et væld af positive tilbagemeldinger fra forbrugere, der er vilde med deres kundeservice. Du kan se deres flotte placering i grafikken nedenfor.

 

grafik

Grafik: Katoni.dk

Milkywalk er leveringsdygtige i børnetøj og -accessories til både babyer og unge teens, og med stærke brands som Bundgaard, Joha, Noa Noa Miniature og Angulus i deres sortiment, er forbrugerne sikret produkter af rigtig høj kvalitet.

Der er ingen tvivl om, at Milkywalk møder forbrugernes ønsker og behov for en webshop. De får især ros for deres hurtige leveringer samt gode og venlige service ved kundehenvendelser. Det er dog langt fra det eneste, de får ros for. De yder nemlig en enestående og fin service oveni ved eksempelvis at vedlægge personlige hilsener, små poser slik og ved at gøre noget ekstra ud af indpakningen.

Hos Milkywalk tager de udgangspunkt i den enkelte forbruger. I stedet for at behandle forbrugerne som transaktioner, der skal afvikles hurtigt og effektivt, imødekommer de den enkelte forbruger med personlig og effektiv service. Dét er noget, de kan være stolte af!

Hvis du endnu ikke har handlet hos MilkyWalk og oplevet deres skønne kundeservice, kan du jo smutte forbi deres outlet og lade dig inspirere af kvalitet og rigtig gode priser. Og måske der endda ryger et par lækre ting ned i kurven?

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *