De perfekte sko til brede børnefødder med høj vrist

Det kan være vanskeligt at finde sko til børn med brede fødder og høj vrist. Mange børnesko er i dag lidt spidse ved snuderne og det går ikke særlig godt i spænd med en bred fod. Heldigvis laver Arauto RAP en sko, som er perfekt til en bred fod med høj vrist.

Skoen hedder 5909 og er en gammel kending, som har en karakteristisk hvid gummisål. Skoen er bred både ved tæerne og langs foden og kan rumme en rigtig høj vrist. Vi mindes ikke at vi endnu har ‘mødt’ en bred fod, som ikke kunne være i disse sko. Vi kan derfor på det varmeste anbefale dig at prøve RAPs gummisko, hvis du forgæves har ledt efter brede børnesko.

Skoen fås i ruskind eller læder og kommer i flere farver og både til drenge og piger. På billedet nedenfor ses den omtalte sko i nederste række til højre i grå læder og navyfarvet ruskind.

Brede Rap sko 2017 5909

Bemærk at skoen er lidt stor i størrelsen. Se hvilke størrelser og farver vi har på lager af modellen lige nu her!

Skoen laves ikke i de helt små størrelser, da gummisålen er lidt for kraftig til en nybegynder. Tjek evt modellen nedenfor, hvis du har brug for en bred begyndersko til et lille barn. Den tynde sål er mere fleksibel og gør skoen velegnet til en nybegynder.

Bred begyndersko rap 2017

Disse fine snøresko er også gode til brede fødder, men er knap så brede som dem med velcro.

bred snøresko rap 2017 milkywalk what else

Den bredeste begyndersko fra Angulus er modellen i grå nedenfor. Det er ofte sko med rågummisåler, som har de mest fodformede såler med god plads til tæerne.

 

Screen Shot 2018-05-15 at 17.20.30

 

Det kan også være svært at finde sandaler til brede fødder, så vi vil også meget gerne lige anbefale nogle af vores bedste modeller til brede fødder. Til fødder med høj vrist, er det vores klare anbefaling at man går efter en model, som kan reguleres med en ekstra velcrorem over tæerne/vristen. Til mindre børn laver Angulus en bred regulerbar model, som her ses i brun og rosa.

 

angulus bred sandal

 

Et andet rigtig godt bud til mindre børn er Bundgaard sandalen Ranjo eller Rabba (med hjerter). Sandalen sidder virkelig godt på en bred fod og kan justeres så fint over vristen. Det er helt klart en af vores bedste sandaler til mindre børn med buttede fødder.

Bundgaard brede sandaler Ranjo Rabba a

Til de lidt større børn laver Angulus denne sandal, som ses i mørkeblå/navy nedenfor. Sandalen minder meget om udgaven i brun og rosa ovenfor, men kan fås større størrelser.

Angulus bred sandal navy

 

Fra Arauto RAP er det sandalen, som er afbilledet i grå og rosa glimmer, som er den bedste til brede fødder. Dog vurderer vi at de nævnte Angulus sandaler rummer en anelse bredere fod/højere vrist.

 

bred rap sandal

Vi håber du har fået inspiration til køb af brede sko og sandaler.

Husk at du også altid kan bruge vores søgefilter til at sortere vores sko og sandaler efter bredde.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *