Er Bisgaard hjemmesko til brede eller smalle fødder?

Der er mange, som forbinder Bisgaard med smalle sko og det er da også rigtigt, at mange af Bisgaards sko er medium i bredden eller endda lidt slanke i pasformen og dermed sidder godt på smallere fødder.

Det er dog ikke alle Bisgaards sko, som er velegnede til smalle fødder. En af Bisgaards bedst solgte sko, hjemmeskoen med en stjerne på velcroremmen, er faktisk ret rummelig i pasformen og rigtig god til medium og brede fødder med høj vrist.

Screen Shot 2017-05-18 at 22.17.40

Har man en lidt høj vrist kan det f.eks. være svært at bruge Pom Poms hjemmesko fordi de er meget lave over vristen. Næsten alle brede fødder med høj vrist kan til gengæld være i den omtalte Bisgaard hjemmmesko.

Screen Shot 2017-05-18 at 22.17.29

En ting som er værd at fremhæve ved Bisgaards hjemmesko er de faste hælkapper. Det kan være meget svært at finde hjemmesko med faste hælkapper og Bisgaard er et af de eneste mærker, som vi er stødt på, som rent faktisk har en relativ fast hælkappe på deres hjemmesko. Det er ikke et generelt krav at en hjemmesko skal være fast i hælkappen, men det er en fordel for de børn, som har brug for lidt ekstra støtte.

Stjerne-hjemmeskoen kan varmt anbefales til medium og brede fødder. Til de slanke pigefødder har Bisgaard designet en ballerina, som går lidt mere i tråd med resten af Bisgaards forholdsvis smalle skokollektion.

Screen Shot 2017-05-18 at 22.18.29

Ballerinahjemmeskoen har samme type sål som stjerne-hjemmeskoen og er blød og behagelig for fødderne.

Screen Shot 2017-05-18 at 22.18.16

Vi anbefaler at man ikke køber for meget vokseplads i en hjemmesko. Hvis hjemmeskoene er ca 1 cm større end fødderne, er det rigtig fint.

Husk at du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til køb af sko.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *