Fokus: Derfor er vi vilde med Petit Nord hjemmesko

Da vi for mange år siden havde en lille skobutik på Frederiksberg, havde vi et tilsvarende lille udvalg af børnesko. Blandt de mærker, som vi førte i butikken, var blandt andet Arauto RAP og Petit Nord, som vi var og stadig er meget glade for.

Det skyldes ikke mindst historierne og personerne bag firmaerne. Petit Nord er f.eks. ejet og stiftet af Jane D. Larsen, som aldrig går på kompromis med kvalitet, leverandører, produktionsforhold osv. Man ved bare at, når Jane præsenterer et produkt, så er der tænkt på alt.

Det er specielt Petit Nords hjemmesko, som altid har været et hit hos os. I butikken på Frederiksberg var det stort set de eneste hjemmesko, som vi solgte. Der var kæmpe efterspørgsel på dem og mange købte hjemmeskoene igen og igen indtil de ikke længere kunne passe Petit Nords størrelser.

petit nord milkywalk blog

Det gode ved Petit Nords hjemmesko er, at de har en pasform, som ikke går ud af form, men samtidig er de dejligt bløde og fleksible for fødderne og dermed slet ikke klodsede. Pasformen er medium og passer derfor de fleste fødder. Sålerne er skridsikre udvendigt i en kombi af ruskind og gummi, som ses på mange hjemmesko i dag. Hvad mange hjemmesko ikke har, men som virkelig er noget af det, som kendetegner Petit Nord, er den indvendige sål.

Den indvendige sål i Petit Nords hjemmesko består af blødt og stødabsorberende skum belagt med skind. Det må virkelig være lækkert at gå på for de små fødder! Da hjemmeskoene fås helt ned til størrelse 18, er det også oplagt at bruge dem som indendørs øvesko til små børn, som er ved at lære at gå og har brug for en skridsikker sål.

petit nord milkywalk blog a

For de fleste skoproducenter/børneskomærker er hjemmesko et produkt, som ikke får så meget opmærksomhed, men hos Petit Nord er hjemmeskoene hele kernen i deres skokollektion og det kommer til udtryk i kvaliteten og udvalget af mange, men nøje udvalgte skind og farver.

Vi værdsætter virkelig kvalitet og enkelhed og det er i den grad to ting, som kendetegner Petit Nord og det er blandt andet derfor, at vi er vilde med deres hjemmesko.

petit nord milkywalk blog c

petit nord milkywalk blog b

Se alle vores hjemmesko fra Petit Nord her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *