Forskellen i pasformen på vintergummistøvler fra Aigle, Bundgaard og Bisgaard

Vi får rigtig mange spørgsmål angående pasformen på vores forskellige vintergummistøvler, så her kommer en sammenligning af Aigle, Bundgaard og Bisgaard.

Vi starter ud med Aigle, hvorfra vi har to forskellige vintergummistøvler: Giboulee og Woodypop Fur. Giboulee er en ret smal støvle, som er velegnet til medium og slanke fødder. Bemærk at skaftet også er forholdsvis smalt, så hvis man har lidt brede ben/lægge, kan man sandsynligvis ikke komme ned i støvlerne. Woodypop Fur er lidt bredere i skaftet og kan være en mulighed, hvis Giboulee er lige smal nok.

Bundgaards vintergummistøvler er ret brede i både fod og skaft og er derfor velegnede til brede fødder og kan rumme forholdsvis brede ben/lægge. Selvom vi dog nogle gange oplever at skaftet ikke er bredt nok til meget buttede ben, er støvlen vores klart bedste bud til brede fødder/ben.

Bisgaards vintergummistøvle er gode til medium og smallere fødder. Foden af støvlen er egentlig forholdsvis rummelig men skaftet er ret smalt. Buttede ben er derfor no-go i både Aigles Giboulee støvle og i Bisgaards vintergummistøvler.

milkywalk-vintergummistoevler

Husk at vintergummistøvler er et supplement i vintergarderoben på samme måde som gummistøvlen er det i sommergarderoben. Vi anbefaler ikke at det er en hverdagsstøvle, da fødderne ikke ånder specielt godt i vintergummistøvler. Selvom der er vandafvisende TEX-membran i de fleste børnevinterstøvler, så er der intet der slår en vintergummistøvle på de kolde og rigtig våde dage.

Vi bliver også ofte spurgt omkring forkellen på termostøvler og vintergummistøvler. Vintergummistøvler er almindelige gummistøvler med et varmt foer, mens termostøvler har termoisolering og er varmere end vintergummistøvler. Nogle vintergummistøvler har dog lidt termoisolering i sålen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *