Guide: Hjemmesko til børn – vi har noget til alle slags fødder

Vi har et rigtig stort udvalg af hjemmesko og nogle er bedre end andre til henholdsvis smalle og brede fødder. Her kommer derfor en lille guide.

Vi har udvalgt nogle sutsko fra vores hjemmeside og vil gerne fortælle lidt om hver især. De udvalgte hjemmesko ses på billedet nedenfor.

hjemmesko-guide

Nummer 1 er fra Bisgaard og er en hjemmesko, som vi sætter meget stor pris på. Det er nemlig en af de få hjemmesko, som vi er stødt på, som har en relativ fast hælkappe. De fleste børn har egentlig ikke brug for støtte i hjemmesko, men der er alligevel en del børn, som af forskellige grunde, godt kan bruge den ekstra stabilitet, som en fast hælkappe giver. Hjemmeskoene er gode til medium og bredere fødder og rummer også en ret høj vrist. Fås i flere farver.

Hjemmesko nummer 2 er fra Petit by Sofie Schnoor og er god til medium og bredere fødder. Modellen er i år blevet opgraderet med ny sål, som er limet på i stedet for at være syet på. Hjemmeskoen har i mange år været en af vores mest populære modeller og får pigerne lov selv at vælge, er det ofte disse, som vælges. Ballerinahjemmeskoene sidder fast på fødderne ved hjælp af en krydselastik. De fås som regel i et hav af farver og mønstre.

Sutsko nummer 3 er fra Living Kitzbühel og er produceret i 100% uld. De har en tynd of fleksibel gummisål, som er skridsikker. Living Kitzbühel laver mange fine uldsutsko i diverse farver og med forskellig pynt. Det er dog alligevel næsten altid de helt enkle udgaver, som denne, som først bliver udsolgt. Living Kitzbühels hjemmesko er som regel medium i bredden men nogle er også lidt til den brede side.

Nummer 4 er fra Petit by Sofie Schnoor og er egentlig ‘drengeudgaven’ af deres ballerinahjemmesko. Hjemmeskoen sidder godt på medium og let brede fødder.

På billede nummer 5 har vi gjort plads til en Pom Pom hjemmesko. Pom Pom, som efterhånden har en ret stor skokollektion, er mest kendt for deres hjemmesko, som må siges at være en kæmpe succes. Hjemmeskoene er lavet i et stykke relativt tyndt skind eller læder og er derfor generelt ret bløde. De har en ret fin tynd gummisål (mange hjemmesko har skind/gummi kombi), som er meget fleksibel, blød og bøjelig. Hjemmeskoene er lave over vristen og er derfor bedst velegnede til medium og smallere fødder uden høj vrist. Pom Pom tryller altid lidt med farver og mønstre, så hver sæson er der altid nye spændende farvekombinationer foruden alle de klassiske farver som navy, sort, sølv, rosa, brun osv.

Nummer 5 er fra Bisgaard og har, ligesom nummer 1, en fin fast hælkappe. Hjemmeskoen lukkes med lynlås og er lidt mindre rummelig end nummer 1. Fås i flere farver.

På billede nummer 7 ses en Angulus hjemmesko. Angulus er ikke kendt for at have et specielt stort udvalg af hjemmesko, men har alligevel hver sæson nogle fine bud på indesko. I år har de f.eks. lavet denne model i det flotte blå cirkelmønster, som også fås på sko og støvletter. Hjemmeskoen er relativ rummelig over vristen og medium i bredden. Den har en ret fast form og Angulus benytter lidt tykkere skind og læderkvaliteter end f.eks. Pom Pom.

Ballerinaen på billede nummer 8 er fra Bisgaard og er en af de få hjemmesko som går ret højt op i størrelserne. Den fås nemlig helt op til størrelse 36. Bisgaard benytter igen på denne hjemmesko en relativ fast hælkappe. Pasformen er velegnet til medium og slanke fødder.

Den sidste hjemmesko, nummer 9, er fra Petit Nord, som er et af de mærker vi har haft i længst tid. Dengang vi havde butik på Frederiksberg, solgte vi næsten kun denne hjemmesko og alle kunderne, som havde prøvet dem, købte dem igen og igen. Vi har derfor et lidt særligt forhold til Petit Nord hjemmesko og kan varmt anbefale dem! De er rummelige over vristen og medium i bredden og passer til de fleste fødder, som ikke er enten meget smalle eller meget brede. De er relativt faste i formen og har den blødeste lækre indersål af læder på skum. Må være så dejlig for fødderne! Fås i mange farver og mønstre.

Vi håber at vores sutskoguide var nyttig og husk at vi meget gerne hjælper via e-mail eller telefon, hvis du har spørgsmål.Se alle vores hjemmesko her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *