Huttelihut huer og elefanthutter til vinteren 2017

Vi har nu fået leveret størstedelen af vores Huttelihut huer og her viser vi nogle af dem.

De populære elefanthutter med pelskvaste (på første billede) er indtil videre kommer hjem i hvid (offwhite/råhvid) samt i camel. Vi får to farver mere snarest! Bemærk at huerne godt kan tåle at komme i vaskemaskinen på uldprogram (30 grader). Pelskvastene kan med fordel føntørres efter vask.

Foruden to farver mere i udgaven med pelskvaster, kommer der også en helt ny elefanthue-model, som har én stor pelskvast på toppen. Den glæder vi os meget til at få.

Alle de viste Huttelihut huer har en bomuldsblanding indvendigt, så de ikke kradser.

Til drengene (pigerne må selvfølgelig også gerne) har vi en del forskellige grå, mørkegrå og camelfarvede elefanthuer med ribkanter og stjerner i forskellige farver. Der er både noget til det navyblå, sorte, grå og cognacfarvede overtøj og sko.

Til pigerne har vi tre forskellige elefanthuer med blomster. To grå med henholdsvis lilla og rosa blomster og en brun med rosa blomster. Derudover er der en fin grå/sort hue med gepard-mønster, som både kan gå til piger og drenge.

Som noget nyt har Huttelihut lavet en fin scooter babyhue, som du kan se her!

Huttelihut elefanthut

Huttelihut huer 2017 MilkyWalk b

Huttelihut huer 2017 MilkyWalk s

Lidt facts om Huttelihut

Huttelihut er et dansk mærke, som især er kendte for deres uldhuer til børn, som de har designet siden 2003.

Huene i uldfleece med bomuldsfoer er varme, åndbare og vandafvisende og har en fin pasform, som gør at huerne sidder tæt men komfortabelt omkring hovedet.

Huttelihut har et tæt samarbejde med en indiansk højlandsbefolkning i Andesbjergene, som bearbejder ulden, som Huttelihut benytter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *