KAMPAGNEGAVE: Soft Gallery pebbles sengetøj

Ved køb for minimum 999,90 kr. kan du tilføje et sæt sengetøj fra Soft Gallery til din ordre. Vælg i mellem farverne sterling blue, silver pink eller bridal blush i enten baby- eller juniorstørrelse.

Gaven er købsbetinget og forudsætter at du køber og beholder varer for minimum 999,90 kr. Læs mere om betingelserne i tilfælde af retur og ombytning nedenfor.

Sengetøjssættet indeholder ét dynebetræk og ét hovedpudebetræk og er produceret i 100% økologisk bomuld.

Baby
Dynebetræk mål: 70x100cm
Hovedpudebetræk mål: 40x45cm

Junior
Dynebetræk mål: 100x140cm
Hovedpudebetræk mål: 40x45cm

Sådan gør du:
Du skal selv aktivt tilføje sengetøjet til din ordre. Du tilføjer sengetøjet nedenfor ved at trykke på den ønskede størrelse (BABY eller JUNIOR) under den ønskede farve. Sengetøjet tilføjes herefter automatisk din ordre, når du har handlet for minimum 999,90 kr. Du skal huske at vælge sengetøjet, inden du putter de sidste varer i din kurv. Når sengetøjet er tilføjet din ordre i denne rækkefølge, vil det fremgå i din indkøbskurv så snart du har handlet for 999,90 kr. Hvis sengetøjet først tilføjes efter du har puttet de sidste varer i indkøbkurven, vil du først kunne se at sengetøjet er tilføjet i ordreresuméet på siden, hvor du indtaster dine oplysninger. Vi eftersender ikke sengetøjet, hvis du har glemt at tilføje det til din ordre.

OBS:
Husk at kontrollere på din ordrebekræftelse at du har valgt den rigtige størrelse og farve og kontakt os med det samme, hvis du har ændringer. Vi ombytter ikke sengetøjet efter afsendelse af din ordre, hvis du har valgt en forkert størrelse eller farve.

Soft Gallery bed linen sterling blue
Jeg ønsker ét sæt sengetøj i farven sterling blue i denne størrelse:
add gift 5 add gift 6

 

Soft Gallery bed linen silver pink
Jeg ønsker ét sæt sengetøj i farven silver pink i denne størrelse:
add gift 4 add gift 3 

Soft Gallery bed linen bridal blush
Jeg ønsker ét sæt sengetøj i farven bridal blush i denne størrelse:
add gift 1 add gift 2

VIGTIGT

Returnering:
Hvis du returnerer varer, så dit køb ikke længere samlet er på minimum 999,90 kr., skal sengetøjet også sendes retur (ubrugt og i originalemballage), da kravet for modtagelse af gaven ikke længere er opfyldt. Du kan dog vælge at beholde sengetøjssættet mod en betaling på 50% af sengetøjets vejledende pris, som vil blive modregnet I dit tilgodehavende:

187,50 kr. for et babysæt (vejledende pris 375,00 kr.)
237,50 kr. for et juniorsæt (vejledende pris 475,00 kr.)

Ombytning:
Hvis du ønsker at lave en ombytning, som ikke er mulig for os at gennemføre og dit køb efterfølgende samlet set er på mindre end 999,90 kr., vil du blive opkrævet 187,50 kr., hvis du har valgt at beholde et babysæt og 237,50 kr., hvis du har valgt at beholde et juniorsæt. Vi anbefaler derfor stærkt, at du kontakter os, for at få reserveret de ønskede varer inden du sender en eller flere varer retur til ombytning. Afvent en bekræftelse på at ombytningen er mulig at gennemføre, før du tilbagesender din returpakke.

Kampagnen kan ikke kombineres med rabatkoder, tilgodebevis eller gavekort, som kræver udfyldning i feltet ‘promotion’ under bestilling.

Kampagnen gælder i så længe lager haves.

Udsolgte størrelser og farver kan forekomme.

Vi tilbyder ikke gratis ombytning af sengetøjet.

Værdi af gave:
Et babysengetøjssæt har en vejledende pris fra leverandøren på 375,00 kr. og et juniorsengetøjssæt har en vejledende pris på 475,00 kr.

Begge sæt har oprindeligt været solgt til de vejledende priser i vores shop men har i den seneste tid inden kampagnen været solgt med en rabat på 45%.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *