Lækre grå hjemmesko i uld og læder til børn

Det er højsæson for hjemmesko og vi har et rigtig fint udvalg af både læderhjemmesko og uldhjemmesko.

Vi er ret vilde med grå hjemmesko, så her ses en lille samling af nogle af vores grå hjemmesko fra Living Kitzbühel, Petit Nord og Pom Pom.

gra%cc%8a-hjemmesko-i-uld-og-laeder-til-boern

Alle uldhjemmeskoene på billedet er fra Living Kitzbühel. De laver nogle fantastiske lækre hjemmesko, som varmt kan anbefales til kolde fødder. Hjemmeskoene har skridsikre såler, som samtidigt er fleksible og behagelige for fødderne.

Living Kitzbühel er oftest medium eller lidt til den brede side og passer til de fleste fødder. Tjek dog altid vores beskrivelser, som fortæller bredde, indvendige mål og andre informationer, som er gode at vide inden køb.

Skindhjemmeskoene med krokodilleskindslook samt dem med sølvprikker er fra Pom Pom. Pom Poms hjemmesko er generelt medium i bredden- den med velcro er lidt lav over vristen og ikke velegnet til en høj vrist/bred fod.

Den helt ensfarvede, lidt mørkegrå hjemmesko er fra Petit Nord. Petit Nords hjemmesko er lidt kraftigere i skindet end Pom Pom men stadig meget bløde og behagelige. Bestemt en af vores favorithjemmesko! De er mere rummelige over vristen og rummer derfor bedre en høj vrist end Pom Pom.

Alle skind/læderhjemmeskoene har skridsikre såler og kan også benyttes som indendørs øvesko til børn, som øver sig i at gå.

Vi anbefaler at man køber hjemmesko ca 1 cm større end føddernes mål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *