Mini A Ture vinterjakker: Wang, Baby Wen, Wally, Wandy og Vibse

Mini A Ture laver noget af det skønneste overtøj til børn og i år er ingen undtagelse. Her gennemgår vi nogle af årets vinterjakker.

Wang er en ‘gammel’ favorit fra Mini A Ture og har en karakteristisk spids hætte. Wang vinterjakken ses bagfra på billedet nedenfor i en udgave med pels. Fås også uden pels.

mini-a-ture-wang

Mens Wang har spids hætte og ‘asymmetrisk’ lynlås, har Wally en almindelig ‘rund’ hætte og symmetrisk lynlås på midten af jakkens forside. Wally fås også både med og uden pels.

wally

wally-bach

Baby Wen, som også er en de helt gamle Mini A Ture klassikere, er en anorak og fås kun uden pels. Anorakken har lynlås i ryggen og en lomme på forsiden. På billedet nedenfor ses Baby Wen i farverne rose smoke og ashley blue. Jakken yderst til højre er Wang i farven mild grey.

mini-a-ture-vinterjakker-2016

Til de lidt større børn er jakker som Vibse og Wandy velegnede. Vi har Vibse jakken til piger i tre farver: raven, rose smoke og mild grey. Jakken Wandy henvender sig primært til drengene men kan sagtens bruges som uni-sex. Vi har Wandy i farven raven, som nok bedst beskrives som en blanding af sort, grå og grøn.

vibse

wandy

Alle de omtalte vinterjakker er vandafvisende (10.000mm) og åndbare (10.000g/cm/24).

Pelsen, som benyttes af Mini A Ture, stammer fra vaskebjørne i Skandinavien, hvor dyret anses for at være end invasiv art. Da vaskebjørne truer bestanden af andre dyrearter, reguleres bestanden som ’skadevoldende vildt’.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *