Nye smalle vinterstøvler fra Angulus

Vi får dette efterår/vinter et kæmpe udvalg af Angulus støvletter, vinterstøvler og hjemmesko. Mange modeller er klassikere som kommer i helt nye farver men også i en række best-seller farver. Men i år har Angulus også mange helt nye modeller med i kollektionen. Vi blev meget glade, da vi fandt ud af, at Angulus i år har tænkt særligt meget på de smalle fødder!

Angulus er generelt kendt for at lave brede børnesko, men har i mange år også lavet en smal udgave af deres sandaler. I år har Angulus valgt også at lave smalle udgaver af deres populære vinterstøvler med velcrolukning. Det er modellen 2134, som har fået en lillebror/lillesøster, som er smal. Den smalle udgave af støvlen 2134 ses på billedet nedenfor.
milky angulus blog 2134 smal rosabrun a

Skal jeg vælge den brede eller smalle udgave?
Hvis dit barn har en fod, som er medium eller til den brede side, skal du vælge den brede model. Den smalle model skal kun vælges, hvis dit barn har smalle fødder og ofte ikke kan passe det fodtøj, som prøves, fordi fødderne er for smalle.

Bemærk at de smalle støvler fra Angulus ikke er ekstremt smalle, men blot i den smalle ende af skalaen. De fleste smalle fødder vil dog fint kunne passe den nye smalle vinterstøvlemodel fra Angulus, da vinterstøvler generelt er lettere at få til at sidde godt på fødderne i forhold til f.eks. sandaler, som oftest er det sværeste skokøb til de særligt smalle eller brede fødder.

Nedenfor ses den klassiske brede Angulus støvle. Det er specielt ved snuderne, at man kan se forskel på de brede og smalle modeller.
milky angulus blog 2134 smal rosabrun as

Hvordan kan jeg finde rundt i smalle og brede modeller på jeres hjemmeside?
Når du klikker dig ind på en støvle, vil du kunne se et ‘breddeskema’, hvor vi markerer den aktuelle bredde med lilla. Hvis skemaet ser ud, som på billedet nedenfor, er støvlen i den smalle ende.
breddeskema

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *