Overtøj fra Mini Rodini: Siberia vinterjakker og Alaska flyverdragter

Mini Rodini er et lidt atypisk mærke hos MilkyWalk. Der er nemlig knald på farver, motiver og designs i modsætning til mange af vores andre mærker, som er mere klassiske.

Indrømmet! Det tog os også lidt tid at vænne os til det farverige sjove Mini Rodini univers, men siden vi fik den første kollektion, er vi blevet mere og mere vilde med det svenske mærke.

Mini Rodini er måske et af de mest gennemførte mærker, som vi er stødt på. For det første er de meget langt, når det kommer til økologi. En stor del af deres kollektioner er produceret i økologisk bomuld og der er ikke tale om en lidt halv-fesen kedelig kvalitet. Det er lækre kvaliter i flotte farver, som kan tåle at blive vasket uden at blive grimme.

For det andet er kvinden bag mærket, Cassandra Rhodin, en fantastisk kunstner og illustrator, som skaber alle Mini Rodinis unikke prints. Cassandra er vokset op i en familie med kunstnere, skuespillere og filmproducenter og hendes bedstefar var en kendt svensk cirkuskonge. Den kreative opvækst har uden tvivl været en stor inspirationskilde, men den største motivation kommer, i følge Cassandra, fra hendes egne to sønner.

Alle Mini Rodinis kollektioner har fastlagte ‘launch dates’ og der er en voksende interesse og hype omkring mærket, ikke bare i Sverige, men også i Danmark og resten af verden.

Med baggrundsstoffet på plads kan vi nu komme frem til sagens kerne i dette blogindlæg; overtøjet fra Mini Rodini.

Overtøjet fra Mini Rodini bærer præg af samme farverige og livlige designs som resten af kollektionen, så hvis du er på udkig efter overtøj, som ikke er kedeligt, så tag et kig på Mini Rodini.

To vinterfavoritter er vinterjakken Siberia og flyverdragten Alaska. De to styles har været med i vinterkollektionen i flere år og kommer i nye spændende designs hvert år. Kvaliteten er virkelig lækker og robust og når hjemmemarkedet hedder Sverige, så bør der være garanti for, at overtøjet også kan klare den danske vinter. Overtøjet er vindtæt, vandafvisende (10.000mm) og åndbart (8.000mp).

Vi er ret vilde med årets designs, som indeholder pingviner, pandaer og leopardprints.

mini-rodini-5
Se Siberia jakken med blå leopard-print i shoppen her!

mini-rodini-4
Se Siberia jakken med rødt leopard-print i shoppen her!

mini-rodini-1
Se Alaska flyverdragten med rødt leopard-print i shoppen her!

mini-rodini-2
Se Alaska flyverdragten med panda-hætte i shoppen her!

mini-rodini-3
Se Siberia jakken med pingviner i shoppen her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *