Ranjo og Rabba: Bundgaard sandaler til små brede buttede fødder

Bundgaard brede sandaler Ranjo Rabba

En af vores bedste sandaler til små brede buttede fødder laves af Bundgaard. Den fås i en helt klassisk unisex udgave kaldet Ranjo og i en pigeudgave kaldet Rabba med små hjerter på velcroremmene.

En hel del små børn har brede fødder med høj vrist og hvis de så samtidig ikke helt har smidt babyfedtet endnu, så kan fødderne være ret buttede og det kan være rigtig svært at finde sandaler, som sidder behageligt på fødderne. Når vi hjælper vores kunder med at finde sandaler til netop sådanne fødder, så ender det tit med at det er en Ranjo eller Rabba Bundgaard sandal, som sidder bedst. Sandalerne er nemlig meget rummelige og nemme at justere til fødderne. Sandalen laves til og med størrelse 25.

Vi kan derfor helt klart anbefale dig at kigge på disse sandaler, hvis du er på udkig efter en god sandal med støtte til en bred fod med høj vrist. Sandalen kan også bruges af fødder, som blot er medium brede, da den kan justeres rigtig fint til fødderne.Bundgaard brede sandaler Ranjo Rabba a

Se vores udvalg af Ranjo og Rabba.

Har du generelt svært ved at finde gode børnesko til brede fødder? Læs vores indlæg om sko og sandaler til brede fødder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *