Røde hjertesandaler fra Angulus 2017

Røde sandal til børn 2017

Vi har altid godt kunne lide friske farver som gul og rød men kun oplevet begrænset interesse for disse farver fra vores kunder. Men efter et par år hvor næsten alt skulle være rosa/pastel/dusty rose, så kan vi konstatere at rød har fået lidt af et comeback. Vi oplever stor efterspørgsel på alt fra røde flyverdragter til røde sandaler.

Hjertesandalen (den med et enkelt stort hjerte) fra Angulus har været meget populær lige siden den blev introduceret for et par år siden. Sidste år blev der også introduceret en udgave med tre små hjerter til og med størrelse 25. Vi brokkede os lidt over at de ikke fandtes i større størrelser og heldigvis lyttede Angulus til os og lavede modellen i større størrelser også. Den er i år for første gang med i kollektionen.

Røde sandal til børn 2017 angulus

På billedet ovenfor ses den lille sandal/tullesko, som laves til og med størrelse 25. Denne model er lidt smal i pasformen og er velegnet til medium og smallere fødder uden høj vrist. I midten ses den originale hjertesandal i bred udgave, som passer til medium og bredere fødder. Sandalen fås også i smal udgave, men denne har vi dog ikke i rød.

Yderst til venstre ses det nyeste medlem af familien, nemlig hjertesandalen med tre små hjerter til større børn (som også laves større end størrelse 25). Denne sandal er velegnet til medium og bredere fødder.

Vi er vilde med hjertesandalerne i rød lak og håber at I også kan lide kombinationen 🙂

Se alle vores Angulus sandaler her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *