Smalle børnefødder- eksempel på meget smal barnefod

Vi har i dag haft besøg af to små søde piger på vores lager. Begge piger (søskende) har meget smalle fødder og kan stort set kun passe de smalleste modeller fra Arauto RAP.

Vi tog et billede af den ældste piges fødder, som vi har fået lov til at dele her. Vi får mange spørgsmål omkring pasform/bredde på sko og mange forældre er, naturligt nok, i tvivl omkring bredden på deres børns fødder. Vi tænker derfor, at det er en god hjælp, at se hvordan smalle fødder eksempelvis kan se ud.

smalle-foedder-milkywalk-2

Fødderne på dette billede er som sagt i den helt smalle kategori og de smalleste sandaler og vinterstøvler fra Arauto RAP passer perfekt.

Storesøster på 3 år fik et par sølvfarvede Arauto RAP vinterstøvler og lillesøster et par naturalfarvede lidt kortere vinterstøvler. Begge modeller ses på billederne nedenfor.

smalle-vinterstoevler

screen-shot-2016-09-12-at-21-44-41

Støvlerne, som er vist ovenfor, er kategoriseret i vores smalleste kategori. På billedet nedenfor er foden længst til venstre derfor fremhævet. (Vi vurderer bredden på alle vores sko via dette skema)
smalleste

Hvis du vurderer at din barn har smalle fødder, men måske knap så smalle som i dette eksempel, så kan du overveje vores næstsmalleste kategori, som blandt byder på et par Angulus vinterstøvler.
naestsmalleste

angulus-smal-vinterstoevle

Det er muligt at bruge vores søgefilter til at sortere vores sko efter bredde. På den måde kan du let få et overblik over udvalget i den relevante kategori og man ikke behøver at klikke sig ind på hver enkel sko for at få information om bredden.

soeg-efter-smalle-og-brede-sko

Desværre er udvalget ikke så stort, når fødderne er meget smalle eller meget brede, men vi er trods alt glade for, at der findes nogle få mærker, som har gjort sig umage for at have noget til alle slags fødder.

Vinterstøvler er nok det letteste skokøb til smalle fødder og sandaler det sværeste. Man kan bedre bruge et par vinterstøvler, som er lidt for brede end et par sandaler, som er for brede.

Vi håber at vores lille guide om smalle fødder er brugbar og vi laver en lignende guide med fokus på brede fødder, når vi har fået et godt billede i hus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *