Ver de Terre vinterjakker og flyverdragter 2017

Ver de Terre 2017

Selvom det er tidligt, er mange nysgerrige efter hvilke farver og nyheder som Ver de Terre vil have i kollektionen til vinteren 2017.

Den populære klassiske tekniske flyverdragt (style 103) får vi i hele 10 farver med pels på hætten: anthracite, black, blush, cranberry, mahogany rose, blackberry, navy, pine, coffe og hazelnut. Vi glæder os specielt til at se de nye farver blackberry ( lilla), pine (grøn) og hazelnut (nøddebrun).
På billedet ses farven mahogany rose.

Ver de Terre Mahogany rose 2017 103 flyverdragt wintersuit

Vi får flyverdragten i 4 farver uden pels (style 104): anthracite, black, mahogany rose og blackberry.

Den praktiske gummiflyverdragt (style 105) , som blandt andet er populær i skovbørnehaver, kommer i anthracite og i navy som på billedet nedenfor.

Ver de terre gummiflyverdragt navy 2017 milkywalk

Vi får den klassiske unisex eskimojakke (style 302) i sort, navy og hazelnut og den lange pigeudgave (style 434) i sort.

Eskimojakke ver de terre 2017 milkywalk sort : black

Den lækre lille babyflyverdragt (style 329) i dun får vi i antracite, rose powder, mahogany rose, navy og hazelnut. Vi har store forventninger til den nye farve hazelnut og tror at den vil gøre sig rigtig godt på denne babyflyverdragt. På billedet ses flyverdragten i navy.

Dunflyverdragt til baby i navy 2017 milkywalk

En af vores favoritstyles (style 438) kommer i år i cranberry (lilla) som vi glæder os rigtig meget til. Derudover får vi den lækre lange dunjakke i black og mahogany rose. På billedet ses den nye farve cranberry.

Ver de Terre dunjakke lang cranberry 438

Jakken fås også i en kortere udgave (style 684), som vi får i farverne cranberry og mahogany rose. På billedet nedenfor ses jakken i mahogany rose. Til drengene (unisex) kan jakken fås i sort (style 620).

Ver de Terre mahogany rose dunjakke

Derudover kommer også en lignende dunjakke (style 705) i de nye farver cranberry (lilla), pine (grøn) og hazelnut, som ses på billedet her:

Ver de Terre dunjakke hazelnut 2017 milkywalk

Ver de Terres fine skijakke (style 518) får vi i mahogany rose og black. På billedet ses jakken i en rød udgave, som vi desværre ikke får.

ver de terre skijakke 2017 milkywalk

Termotøjet, som består af jakke og bukser, kommer i navy og mahogany rose, som er vist på billedet.

Ver de terre termotøj mahogany rose

Til de mindste får vi også lækre dunjakker. Både den korte model (style 622) i farverne anthracite, mahogany rose, navy og hazelnut og den lange model (style 624) i farverne rose powder, cranberry og mahogany rose. På billederne nedenfor ses den lange udgave i farven mahogany rose og den korte i farven navy.

Ver de terre style 624 2017 mahogany rose

ver de terre dunjakke navy 2017

Og så til en af de store nyheder. Ver de Terre har designet en refleksjakke (style 709), hvor hele jakken reelt er en stor refleks. Det vil sige at selve stoffet, som jakken er syet i, er reflekterende. Jakken har et sølvgråt look og er meget unik og fin.

Ver de terre refleksjakke 2017 milkywalk

Derudover får vi blandt andet vanter i forskellige farver, sorte fingervanter og sorte overtræksbukser, og grå og rosa uldhuer.

Vi håber at I vil tage rigtig godt imod den nye kollektion. Vi glæder os meget til at vise den og regner med at få varerne leveret omkring august 2017.

Her finder du vore nuværende udvalg af Ver de Terre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *