Vi har fået Rap til at producere nye farver på de klassiske brede sko

Vi har tidligere skrevet en del om denne her geniale RAP sko til brede fødder. Det har nemlig lige så længe vi kan huske været vores bedste bud, når vi har en mere eller mindre desperat mor eller far, som ikke kan finde sko, som er brede nok til deres barn. Og når det er den samme sko som går igen og igen år efter år, så det er vigtigt, at der kommer noget fornyelse på farverne. Vi har længe savnet skoen i læder i blå (vi har haft den ruskind i blå som en slags standard), så vi bad RAP (Arauto RAP) om at producere den til os. Derudover fik vi dem til at producere skoen i en flot cognacfarve. Den grønne sko på billedet havde vi i forvejen, men fik lige lov at komme med i spotlyset alligevel.

RAP har deres egen skofabrik i Portugal, som vi i øvrigt har besøgt for nyligt. Læs om vores besøg her. Fordi fabrikken producerer sko på en relativ gammeldags facon (altså ikke masseproducerede sko af robotter) kan vi godt få lov til sådan lidt at designe vores egne sko og så er det også skønt at vi kan ringe til dem og bede dem producere deres brede sko i de farver vi lige synes vi står og mangler. Efter et par uger, måske nærmere en måned, kan vi få et et par kasser hjem af de ønskede sko.

Skoene er brede og har plads til en høj vrist. Sålerne er i bomuld og som det ses på billedet ovenfor, er der god plads til tæerne.

Her er hvad en af vores kunder for nyligt skrev i en anmeldelse på Trustpilot, efter at have købt skoene:

“Må indrømme at mine forventninger til selve skoen ikke var høje. 
Min søn er meget platfodet så det at finde sko, som kan passe på hans brede fod er en kamp! (En efterhånden meget dyr kamp) 
Men vejledningen på hjemmesiden var perfekt og i dag blev Louie den stolte ejer af, sit første par sko som ikke klemmer. 
Jeg glæder mig næsten til, at vi skal bestille sandaler nu 😄
Tak for en rigtig god oplevelse”

Du kan finde vores nuværende udvalg af skoene her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *