Skjul OUTLET 50-70%Se her
Skjul 20 gode tilbud 1.-2. oktoberSe tilbud


Cookie og persondatapolitik

Ejeroplysninger


Denne hjemmeside og webshop www.milkywalk.dk ejes af:
MilkyWalk ApS
Krogenbergvej 15A
3490 Kvistgaard

CVR 35 38 53 71


Cookies

Hvad er cookies?

Cookies er små tekstfiler, der efterlades på browseren, mens man surfer på nettet.
De bruges bl.a. til at lagre oplysninger om brugernes adfærd på en hjemmeside og er nødvendige for mange online ydelser.
I en webshop er cookies f.eks. nødvendige, da de bl.a. husker hvilke varer, som du lægger i indkøbskurven.
Cookies kan endvidere bruges til at personalisere hjemmesider, til statistik om brugernes adfærd, målrettet markedsføring, udvikling af mere brugervenlige tjenester m.m.

MilkyWalks formål med brug af cookies

Hos MilkyWalk anvender vi cookies til følgende overordnede formål:
-Nødvendig teknisk funktionalitet af hjemmesiden
-Trafikmåling og statistik
-Målretning af annoncering

Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Præcist hvilke cookies bruger MilkyWalk

Udover de cookies, som vores shopsystem bruger for at få vores hjemmeside til at fungere, benyttes disse cookies:

Google Analytics
- bruges til at måle og analysere trafik og køb på vores webshop.

Google Adwords
-bruges til at målrette og vise vores annoncer på andre hjemmesider, som du besøger.

Addwish
-bruges til at vise relevante produkter for dig på hjemmesiden og i nyhedsbrevet, hvis du har valgt at modtage dette.

Facebook
-bruges til at vise ”synes godt om” knap

Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes hver gang du besøger vores hjemmeside.

Sådan slettes cookies

Du kan til hver en tid slette cookies fra din browser.
Se vejledning her:
http://minecookies.org/cookiehandtering
 

Persondata


Ved handel i vores webshop har vi brug for dit navn, adresse, telefonnummer og mailadresse, så vi kan levere dine varer og/eller kontakte dig, såfremt dette bliver nødvendigt.

De angivne personoplysninger registreres hos MilkyWalk og de gemmes som minimum, så længe det kræves efter bogføringsloven.

Som registreret kunde har du altid ret til og mulighed for indsigt, ligesom du kan gøre indsigelse mod en registrering.
Disse rettigheder har du efter Persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed skal rettes til MilkyWalk via e-mail til info@milkywalk.com. 

Persondata afgivet til MilkyWalk videregives eller sælges aldrig videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

MilkyWalk samarbejder med Trustpilot, som indsamler anmeldelser af vores kunders købsoplevelser.

Den dataansvarlige hos MilkyWalk er Kristine Raahauge Hjelm.